Rødbedesalat med bresaola
Skøn salat med rødbede og bresaola - server salaten med sprøde løgringe toppen
Rødbedesalat med bresaola til 4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- Salat:
- 300 g rødbeder
- 4 spsk cremefraiche 18 %
- 1 spsk grov sennep
- 2 spsk vand
- 1 tsk fint salt
- 2 dl neutral olie
- 20 skiver bresaola
- Løgringe
- 3 spsk fuldkorns hvedemel
- 1 dl vand
- parmesanost i flager
- 1 stort rødløg
Sådan laver du salat & løgringe
- 1. Kog rødbederne møre i ca. 30 minutter i saltet vand. Lad dem køle af og smut skindet af. Skær dem i tern og vend med cremefraiche, sennep og vand. Smag til med ½ tsk. fint salt.
- 2. Hæl olien i en gryde og varm den op til fritering. Tjek at olien er varm ved at komme træ-enden af en tændstik ned i – det skal syde.
- 3. Rør imens en tyndtflydende dej af fuldkornsmel, vand og ½ tsk. fint salt. Skær løget i tykke skiver og klem ringe ud af hver skive. Dyp løgringene i dejen, så der hænger lidt, men ikke en hel masse dej ved. Fritér løgene i den varme olie i 2-3 minutter. Læg dem over på en tallerken med køkkenrulle.
- 4. Anret fem skiver bresaola pr. tallerken. Kom rødbeder over og sprøde løgringe. Drys med flager af parmesanost. Servér med rustikt brød til.