Brownie cookies opskrift

Chewy & intense brownie cookies

To vidunderlige kager i én - brownies og cookies i en og samme bid! de chewy og chokoladeintense browniecookies med store strejf af salt passer til alle lejligheder og sæsoner. De lækre cookies er en skøn blanding af sprøde småkager og klæg og snasket brownie.

10-12 cookies

Total:35 minutter

Ingredienser

  • 120 g mørk chokolade af god kvalitet
  • 60 g smør
  • 2 æg
  • 180 g sukker
  • 30 g hvedemel
  • 10 g kakaopulver
  • 1 nip flagesalt
  • Pynt:
  • 40 g mørk chokolade af god kvalitet
  • flagesalt

Sådan bager du brownie-cookies

  1. 1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.
  2. 2. Pisk æg og sukker let sammen, og rør chokoladeblandingen i. Vend hvedemel, kakao og salt i dejen.
  3. 3. Kom skefulde af dejen på en bageplade med bagepapir, og bag kagerne i ca. 10 minutter ved 175 grader, til de er krakelerede og matte i overfladen. Lad kagerne køle helt af.
  4. 4. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og kom den i en frysepose med et lille hul i det ene hjørne. Drysl chokolade ud over kagerne, og pynt med flagesalt.