Brownie i to lag
En meget drøj kage med en intenschokoladesmag.
60 stk.
Ingredienser
- Mørkt lag:
- 200 g mørk chokolade,
- 60% kakaoindhold
- 125 g smør
- 300 g sukker
- 3 æg
- 160 g hvedemel
- 3/4 tsk. bagepulver
- 30 g kakaopulver
- Lyst lag:
- 125 g smør
- 200 g hvid chokolade, gerne Lindts eller Valrhona
- 200 g sukker
- 3 æg
- 150 g hvedemel
- 3/4 tsk. bagepulver
- Foer en firkantet form på 20 x 30 cmmed bagepapir.
- Smelt mørk chokolade og smør sammeni en gryde ved svag varme. Afkøl det, tildet er lunkent. Rør sukker og æg i. Blandhvedemel, bagepulver og kakaopulver, ogbland det i. Lav den hvide dej på sammemåde.
- Kom først det mørke lag i bunden af formen.Fordel det hvide lag over. Bag kagenved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 1time og 15 min. Dæk kagen med alufoliede sidste 20 min., så den ikke bliver formørk. Lad kagen afkøle i formen. Skær udi små tern.