skildpadde brownies

Brownies med skildpadder

Brug de lækre mini-skildpadder i en skøn brownie - det er bare lækkert. Nyd browniensom dessert med en god klat vaniljeis eller bare som den er i al sin chokolade-lækkerhed.

1 kage - 12 stykker

Ingredienser

  • Forberedelsestid: 30 minutter
  • Bagetid: 35-45 minutter
  • 10 Toms Mini Skildpadder
  • 50 g smør
  • 4 æg
  • 300 g sukker
  • 130 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knsp. salt
  • 100 g mørk chokolade

Sådan bager du brownies med skildpadder

  1. Smelt skildpadderne med smør, og lad det køle lidt af.
  2. Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt hvedemel, bagepulver, salt og hakket, mørk chokolade. Tilsæt den afkølede skildpadde-smørmasse.
  3. Hæld dejen i et ildfast fad eller bradepande med bagepapir.
  4. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter.

PRØV OGSÅ:After Eight-brownies