Brownies med skildpadder
Brug de lækre mini-skildpadder i en skøn brownie - det er bare lækkert. Nyd browniensom dessert med en god klat vaniljeis eller bare som den er i al sin chokolade-lækkerhed.
1 kage - 12 stykker
Ingredienser
- Forberedelsestid: 30 minutter
- Bagetid: 35-45 minutter
- 10 Toms Mini Skildpadder
- 50 g smør
- 4 æg
- 300 g sukker
- 130 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 knsp. salt
- 100 g mørk chokolade
Sådan bager du brownies med skildpadder
- Smelt skildpadderne med smør, og lad det køle lidt af.
- Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt hvedemel, bagepulver, salt og hakket, mørk chokolade. Tilsæt den afkølede skildpadde-smørmasse.
- Hæld dejen i et ildfast fad eller bradepande med bagepapir.
- Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter.
9 forrygende opskrifter på brownies
PRØV OGSÅ:After Eight-brownies