After Eight-brownies

After Eight-brownies

PrÞv at bruge de lÊkre After Eight-myntechokolader i en chokoladebrownie. NÄr du bager brownies med mÞrk chokolade og pebermyntechokolade, fÄr du en ekstra lÊkker og meget klÊg brownie. Er du vild med mintchokolade og brownies, sÄ vil ELSKE disse brownies med After Eight. Opskriften fÄr du her:

16 stk.

Total:45 minutter

Arbejdstid:25 minutter

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 100 g mĂžrk chokolade (hakket)
  • 100 g smĂžr
  • 150 g farin
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 ĂŠg
  • 100 g hvedemel
  • 100 g After Eight-myntechokolade (i kvarte)
  • 100 g valnĂžddekerner (kan udelades eller erstattes med hasselnĂždder eller mandler)

SĂ„dan bager du brownies med After Eight

  1. TÊnd ovnen pÄ 175 grader.
  2. Smelt chokolade og smĂžr i en gryde ved meget lav varme.
  3. HÊld det over i en skÄl og rÞr farin og vanilje i.
  4. Pisk ĂŠggene let sammen og rĂžr dem i chokoladen. TilsĂŠt mel, myntechokolade og valnĂždder.
  5. Fyld dejen i en form (20x20 cm) foret med bagepapir og bag kagen midt i ovnen i 20-25 min.
  6. Tjek med en tandstikker – dejen skal ikke vĂŠre helt bagt, men heller ikke flydende. Dejen skal sĂŠtte sig pĂ„ tandstikkeren som smĂ„, fugtige krummer.
  7. Lad kagen afkÞle pÄ en rist, fÞr den skÊres i 4x4 stykker.