Brownies

Brownies

Disse brownies er faste, foretrækker du dem mere tunge og fugtige, skærer du 5 min. af bagetiden.

20-24 stks

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 125 g mørk chokolade
  • 2 æg
  • 175 g rørsukker
  • 150 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 75 g grofthakkede mandler eller nødder
  • 2 små firkanter chokolade til pynt

  1. Smelt smør og chokolade sammen. Pisk æg og sukker til stabilt skum. Sigt mel og bagepulver i æggemassen, tilsæt chokolade-smørblandingen og de hakkede nødder, og rør dejen sammen.
  2. Læg bagepapir i en lille bradepande (ca. 18 x 20 cm), og hæld dejen i formen. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 30 min.
  3. Disse brownies er faste, foretrækker du dem mere tunge og fugtige, skærer du 5 min. af bagetiden.
  4. Lad den stå 5 min., inden den vendes ud og lægges til afkøling på en rist.
  5. Smelt lidt chokolade i en kogepose, klip et lille hjørne af, og tegn tynde pyntestriber ud over kagen, inden den skæres i firkanter.