Opskrift på brunch med omelet og smoothie

Brunch med omelet og smoothie

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    350 Kcal

2

Ingredienser

  • Omelet
  • 4 æg
  • 2 spsk mini eller letmælk
  • lidt salt og peber
  • 1 knsp stødt muskat
  • 30 g baby spinat
  • 1 spsk olivenolie til stegning (eller flydende Kærgaarden)
  • 70 g lufttørret skinke
  • Topping
  • babyspinat
  • lidt frisk persille
  • tomater
  • Smoothies
  • 200 g kvark
  • ca. 1 dl vand
  • ca. 5 dråber flydende sødemiddel (f.eks. Perfect Sød)
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 lime, økologisk, både skal og saft

Sådan laver du brunch

  1. Pisk æg med mælk, salt og peber og stødt muskat. Snit spinaten til strimler, og bland den i æggemassen. Kom fedtstoffet på panden, og lad det blive varmt. Kom æggemassen på panden og rør forsigtigt i midten af den, til den sætter sig lidt. Skru derefter helt ned for varmen, og lad den stege ved meget lav varme i ca. 10 minr. Steg skinken på en tør pande i ca. 2-3 minutter på hver side. Læg det derefter på en tallerken.
  2. Løsn omeletten i siderne, og vend den med en tallerken. Kom den ustegte side tilbage på den varme pande, og lad stege færdig i et par minutter. Kom kvark, vand, flydende sødemiddel, og vaniljepulver i en skål. Riv limeskallen ned i skålen, og pres derefter saften i. Blend det hele med en stavblender. Smag, om den er sød nok, ellers tilsæt lidt ekstra sødemiddel. Hæld smoothierne op i to glas, og pynt evt. med lidt limeskal.
  3. Server omeletten på en tallerken og pynt med sprødsteg skinke, babyspinat , lidt frisk persille og tomater.