Butterbeans med broccoli og solsikkekerner
Denne salat er mættende og indeholder mange fedtstopløselige vitaminer. Solsikkekernerne indeholder E-vitamin, som er fantastisk til blodkredsløbet, mens broccoli og butterbeans indeholder K-vitamin, som sørger for at stoppe blødninger, giver vitalitet og et langt liv. Abrikoser indeholder A-vitamin, som er vigtigt for slimhinder, hud og hår.
Butterbeans med broccoli til 4 personer
Total:1 time 20 minutter
Ingredienser
- 200 g butterbeans, opblødt natten over og kogt i 1 time(med to laurbærblade)
- ½ broccolihoved skåret helt fint
- 7 abrikoser hakket
- 5 spsk solsikkekerner
- 6 spsk olivenolie
- 1 citron, saften heraf
- havsalt
Sådan laver du butterbeans
- Bland butterbeans, broccoli, abrikoser og solsikkekerner. Bland en dressing af olivenolie, citronsaft og havsalt efter behag, som du blander i salaten.
- Tip:
- Gem resterne, og spis dem til frokost dage efter. Men husk at tage fra, FØR I går i gang med at spise – for ellers risikerer I at spise det hele!