Butterbeans med broccoli

Butterbeans med broccoli og solsikkekerner

Denne salat er mættende og indeholder mange fedtstopløselige vitaminer. Solsikkekernerne indeholder E-vitamin, som er fantastisk til blodkredsløbet, mens broccoli og butterbeans indeholder K-vitamin, som sørger for at stoppe blødninger, giver vitalitet og et langt liv. Abrikoser indeholder A-vitamin, som er vigtigt for slimhinder, hud og hår.

Butterbeans med broccoli til 4 personer

Total:1 time 20 minutter

Ingredienser

  • 200 g butterbeans, opblødt natten over og kogt i 1 time(med to laurbærblade)
  • ½ broccolihoved skåret helt fint
  • 7 abrikoser hakket
  • 5 spsk solsikkekerner
  • 6 spsk olivenolie
  • 1 citron, saften heraf
  • havsalt

Sådan laver du butterbeans

  1. Bland butterbeans, broccoli, abrikoser og solsikkekerner. Bland en dressing af olivenolie, citronsaft og havsalt efter behag, som du blander i salaten.
  2. Tip:
  3. Gem resterne, og spis dem til frokost dage efter. Men husk at tage fra, FØR I går i gang med at spise – for ellers risikerer I at spise det hele!