Capresesalat med pasta og broccoli

Capresesalat med pasta og broccoli

4 personer

Ingredienser

  • 250 g pasta
  • 300 g broccolibuketter
  • 250 g cocktailtomater
  • 250 g frisk mozzarellaost
  • 1 gul peber
  • 2 spsk. kapers
  • basilikumblade
  • 3 spsk. god olivenolie
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • fuldkornsbrød

  1. Kog pastaen efter anvisningenpå emballagen. Kog broccolibuketternemed de sidste 3min. af kogetiden. Kom pastaog broccoli i en sigte. Overbrusdem med koldt vand.Afdryp dem i en sigte. Fordelpasta og broccoli på et fad.
  2. Skær tomaterne i halveog osten i tynde skiver. Skærpeberfrugten i strimler. Fordeldet over pastaen. Kom kapersog basilikum over.
  3. Dryp med olivenolie, ogkrydr med salt og peber.