Opskrift på ceviche med lime, koriander og chili

Ceviche med lime, koriander og chili

Frisk, let og delikat, men selvfølgelig forudsat at der bruges den friskeste fisk, som kan opdrives.

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 300 g hvid, super frisk fisk, skåret i mellemstore tern,
  • 1 rød chili, finthakket
  • 1 dl grofthakket koriander
  • 1 rødløg skåret i tynde både
  • 2 lime, saften heraf
  • ½ grapefrugt, saften heraf
  • havsalt og friskkværnet peber
  • Tilbehør:
  • Avocado dryppet med lime og drysset med havsalt
  • frisk brød.

Sådan laver du ceviche:

  1. Bland fisk, chili, koriander, rødløg, limesaft og grapefrugtsaft og smag til med havsalt og peber. Lad cevichen stå og trække et par minutter, imens avocadoen skæres i tern og dryppes med limesaft. Servér cevichen med det samme sammen med avocadoternene og et godt stykke brød til.
  2. Prøv også majsfritter med mango-bønne-salsa

TIP

Husk at fisken skal være helt frisk. Spørg evt. din fiskehandler til råds.