Chokoladebrownie med amaretti

Chokoladebrownie med amaretti

ca. 25 stk.

Ingredienser

  • 100 g mørk chokolade
  • 125 g smør
  • 125 g sukker
  • 2 æg
  • 100 g hvedemel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 knsp. salt
  • ½ tsk. vaniljesukker
  • 100 g amaretti (italienske småkager)
  • el. makroner
  • Pynt:
  • 1½ dl fed cremefraiche,
  • evt. frisk citronmelisse, mynte el. rosenblade

  1. Hak chokoladen, og kom deni en gryde med smør og sukker.lad det smelte over svagvarme under omrøring. fjerngryden fra varmen, og lad detstå lidt. Pisk 1 æg i ad gangen.bland mel, bagepulver, salt ogvaniljesukker i en skål, og sigtdet i dejen. knus amarettikagerne,og bland dem i dejen.
  2. Hæld dejen i en formbeklædt med bagepapir (ca. 20x 20 cm), og bag kagen midt iovnen ved 180 gr. i 22-25 min.
  3. lad kagen køle af, og skærden i små firkanter. Pynt medlidt cremefraiche og evt. lidtfriske blade.