Chokoladebrownie med amaretti
ca. 25 stk.
Ingredienser
- 100 g mørk chokolade
- 125 g smør
- 125 g sukker
- 2 æg
- 100 g hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 1 knsp. salt
- ½ tsk. vaniljesukker
- 100 g amaretti (italienske småkager)
- el. makroner
- Pynt:
- 1½ dl fed cremefraiche,
- evt. frisk citronmelisse, mynte el. rosenblade
- Hak chokoladen, og kom deni en gryde med smør og sukker.lad det smelte over svagvarme under omrøring. fjerngryden fra varmen, og lad detstå lidt. Pisk 1 æg i ad gangen.bland mel, bagepulver, salt ogvaniljesukker i en skål, og sigtdet i dejen. knus amarettikagerne,og bland dem i dejen.
- Hæld dejen i en formbeklædt med bagepapir (ca. 20x 20 cm), og bag kagen midt iovnen ved 180 gr. i 22-25 min.
- lad kagen køle af, og skærden i små firkanter. Pynt medlidt cremefraiche og evt. lidtfriske blade.