Chokoladebrud med hvide ribs, lakrids & knas
Jeg er stor fortaler for at stoppe madspild og tryller ofte små lækkerierud af rester, jeg har liggende på køkkenbordet. Her er en rest chokolade,en håndfuld hvide ribs og lidt blomster forvandlet til et simpelt ogsmukt chokoladebrud, der smelter vidunderligt på tungen.
4-6 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 150 g hvid chokolade af god kvalitet
- 2 spsk hvide ribs
- ½ tsk rålakridspulver
- ½ tsk kandiseret viol
- lilla, spiselige blomster
Sådan laver du chokoladebrud med hvide ribs
- Smelt chokolade i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.
- Placer en kagering/kageudstikker (12-14 cm i diameter) på et skærebræt med bagepapir, og fordel chokoladen heri.
- Pynt med friske ribs, lakridspulver og kandiseret viol.
- Sæt formen i fryseren i ca. 10 minutter, til chokoladen har sat sig.
- Pynt med blomsterblade, og nyd det til en god kop kaffe.