Chokoladecookies
En skøn cafékage.
ca. 25 stk. chokoladecookies
Total:20 minutter
Ingredienser
- 150 g blødt smør
- 100 g brun farin
- 75 g sukker
- 1 æg
- 200 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 2 tsk. stødt ingefær
- 100 g mørk chokolade
- 75 g peanuts
Sådan laver du chokoladecookies
- Rør smør, farin og sukkersammen. Rør ægget i.Rør hvedemel blandet medbagepulver, vaniljesukker ogingefær i.
- Hak chokolade og peanutsgroft. Rør chokolade ogpeanuts i.
- Sæt dejen på bagepapiri toppe, ca. 1½ spsk. dej pr.kage. Tryk toppene lidt flade.Der skal være god afstandmellem kagerne.
- Bag kagerne ved 175 gr.i ca. 15 min. på midtersteovnribbe, til de er gyldne.Kom kagerne i en tætsluttendekagedåse, når de erhelt afkølede.