Chokoladecookies

Chokoladecookies

En skøn cafékage.

ca. 25 stk. chokoladecookies

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 150 g blødt smør
  • 100 g brun farin
  • 75 g sukker
  • 1 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. stødt ingefær
  • 100 g mørk chokolade
  • 75 g peanuts

Sådan laver du chokoladecookies

  1. Rør smør, farin og sukkersammen. Rør ægget i.Rør hvedemel blandet medbagepulver, vaniljesukker ogingefær i.
  2. Hak chokolade og peanutsgroft. Rør chokolade ogpeanuts i.
  3. Sæt dejen på bagepapiri toppe, ca. 1½ spsk. dej pr.kage. Tryk toppene lidt flade.Der skal være god afstandmellem kagerne.
  4. Bag kagerne ved 175 gr.i ca. 15 min. på midtersteovnribbe, til de er gyldne.Kom kagerne i en tætsluttendekagedåse, når de erhelt afkølede.