Chokoladetærte med rabarber

Chokoladetærte med rabarber

4-6 port.

Ingredienser

  • 30 g smør
  • 100 g mørk chokolade
  • 1 æg
  • 70 g sukker
  • 30 g mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • et nip salt
  • 1 tsk. kanel
  • ca. 100 g rabarber
  • 3-4 spsk. rørsukker
  • Tilbehør:
  • flødeskum el. is

Sådan bager du chokoladetærte med rabarber

  1. Beklæd en 18 cm springform med bagepapir på bund og sider.
  2. Smelt smør og chokolade. rør æg og sukker hvidt og skummende. Bland de tørre ingredienser i dejskålen, tilsæt æggemasen og chokoladesaucen, og rør dejen sammen. hæld den i formen.
  3. Skær rabarberne i tynde skiver, og fordel dem over dejen. drys med rørsukker, og bag kagen ca. 25 min. ved 180 gr. den skal være let flydende, når den er færdigbagt.
  4. Lad den køle helt af, helst til næste dag, og server med flødeskum eller is.