Chokoladetærte med rabarber
4-6 port.
Ingredienser
- 30 g smør
- 100 g mørk chokolade
- 1 æg
- 70 g sukker
- 30 g mel
- ½ tsk. bagepulver
- et nip salt
- 1 tsk. kanel
- ca. 100 g rabarber
- 3-4 spsk. rørsukker
- Tilbehør:
- flødeskum el. is
Sådan bager du chokoladetærte med rabarber
- Beklæd en 18 cm springform med bagepapir på bund og sider.
- Smelt smør og chokolade. rør æg og sukker hvidt og skummende. Bland de tørre ingredienser i dejskålen, tilsæt æggemasen og chokoladesaucen, og rør dejen sammen. hæld den i formen.
- Skær rabarberne i tynde skiver, og fordel dem over dejen. drys med rørsukker, og bag kagen ca. 25 min. ved 180 gr. den skal være let flydende, når den er færdigbagt.
- Lad den køle helt af, helst til næste dag, og server med flødeskum eller is.