Opskrift på ciabatta med agurke-fennikelsalat og store rejer

Ciabatta med agurke-fennikelsalat og store rejer

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    15 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    62 %

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 1 flækket, udkernet snittet agurk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 stor, snittet fennikel
  • 1,5 dl syrnet fløde, 9 %
  • 1 bundt hakket dild eller fennikeltop
  • 1 bundt fintskåret purløg
  • 1 tsk lidt lys vineddike
  • salt, peber.

Sådan gør du

  1. 300 g ciabattabrød i tykke skiver
  2. 150 g store, kogte rejer.
  3. Drys agurkeskiverne med salt og sukker, lad dem trække 10-15 minutter og bland dem med den snittede fennikel. Rør og smag den syrnede fløde til med dild, purløg, vineddike samt salt og rundhåndet med friskkværnet peber.
  4. Anret salaten på brødet med rejer på toppen.

Tip

Lav evt. flere varianter ved også at bruge krebsehaler.