Lækker luftig citronfromage
Citronfromagen er luftig, lige tilpas syrlig og sød på samme tid.
Citronfromage
Tid:3 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
revet skal og saft af 3 økologiske citroner
3 blade husblas
3 pasteuriserede æggehvider
3 dl piskefløde
1. Pisk æggeblommer, sukker og revet citronskal godt sammen.
2. Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til blødt skum.
3. Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 min. Vrid den fri for vand, og smelt den ved svag varme i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen, og hæld citronsaften i den smeltede husblas. Vend dernæst med de piskede æggeblommer, halvdelen af flødeskummet og æggehviderne.
4. Stil fromagen i køleskabet, til den er stiv. Top med resten af flødeskummet inden servering.
Annonse
► SE OGSÅ: Nødde-drømmekage
► SE OGSÅ: Citronmåne med mascarponecreme
► SE OGSÅ: Limetærte med marengs