Opskrift på citronfromage

Lækker luftig citronfromage

Citronfromagen er luftig, lige tilpas syrlig og sød på samme tid.

Citronfromage

Tid:

3 pasteuriserede æggeblommer

100 g sukker

revet skal og saft af 3 økologiske citroner

3 blade husblas

3 pasteuriserede æggehvider

3 dl piskefløde

1. Pisk æggeblommer, sukker og revet citronskal godt sammen.

2. Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til blødt skum.

3. Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 min. Vrid den fri for vand, og smelt den ved svag varme i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen, og hæld citronsaften i den smeltede husblas. Vend dernæst med de piskede æggeblommer, halvdelen af flødeskummet og æggehviderne.

4. Stil fromagen i køleskabet, til den er stiv. Top med resten af flødeskummet inden servering.

► SE OGSÅ: Nødde-drømmekage

► SE OGSÅ: Citronmåne med mascarponecreme

► SE OGSÅ: Limetærte med marengs