coleslaw dressing opskrift

Nem coleslaw, der passer til alt

Få opskriften på en nem og helt klassisk coleslaw, der passer som tilbehør til nærmest ALT - og er elsket af store som små. Denne version er med hjemmelavet coleslaw dressing, som er let at lave. En super dejlig salat fyldt med vitaminer og mineraler fra kålen og gode fedtstoffer fra dressingen. Gulerødderne indeholder A-vitaminet, der er et fedtopløseligt vitamin og optages derfor kun i forbindelse med fedtstoffer, derfor er denne fede dressing rigtig god!

4

Ingredienser

Coleslaw

  • ¼ -½ hvidkål (afhængig af størrelse)
  • 3 gulerødder 

Coleslaw dressing 

  • 2 dl drænet yoghurt
  • 3 spsk. mayonnaise
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Salt og peber
  • 1 spsk. citronsaft

Sådan gør du:

  1. Snit kålen i tynde strimler, gerne på mandolinjern. Riv gulerødderne.
  2. Rør drænet yoghurt (eller græsk yoghurt) sammen med mayonnaise, spidskommen, dijonsennep, salt, peber og citronsaft.
  3. Bland kål og gulerødder med dressingen. Smag til med salt, peber, citronsaft og evt. ½ fed presset hvidløg. Lad gerne salaten trække lidt på køl inden servering.

Tip!

Gulerødderne indeholder A-vitaminer, som også er vigtige for øjets funktion og for vores slimhinder.