sunde chokolade cookies

Cookies med ingefær & chokolade

Ny favorit med masser af smag. Sådan bager du 'sunde' cookies med ingefær og chokolade.

12 stk.

Ingredienser

  • 100 g kokosolie, smeltet
  • 1 æg
  • 100 g kokossukker
  • 100 g boghvedemel
  • 50 g havregryn (evt. glutenfri)
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g grofthakket mørk chokolade

  1. Rør kokosolie, æg og kokossukker godt sammen. Tilsæt boghvedemel, havregryn, ingefær og bagepulver, og rør det godt sammen. Rør til sidst hakket chokolade i dejen.
  2. Lav små kugler af dejen, og stil dem på en bageplade med bagepapir – lav god afstand mellem kagerne, da de flyder ud.
  3. Bag dem ved 200 grader i ca. 10-12 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
  4. Opbevares i en tætsluttet dåse.