Cookies med kokos og chokolade
Alle elsker cookies! Disse sprøde cookies smager skønt og laves med kokos og chokolade, der sammen er en fantastisk kombination.
ca. 18 stk.
Total:35 minutter
Arbejdstid:25 minutter
Ingredienser
- 100 g fuldkornshvedemel (eller alm. hvedemel)
- 50 g kokosmel
- 50 g havregryn
- 1 tsk. bagepulver
- ¼ tsk. salt
- 75 g blødt smør
- 75 g sukker
- 50 g farin
- 1 æg str. L
- 1 tsk. vaniljesukker
- 125 g mørk chokolade (groft hakket)
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Bland mel, kokosmel, havregryn, bagepulver og salt godt sammen.
- Pisk smør, sukker og farin cremet i 2-3 min., og pisk æg og vaniljesukker i.
- Rør melblandingen i dejen á et par omgange, og tilsæt groft hakket chokolade.
- Form dejen til kastanje-store kugler (à ca. 30 g), og læg dem på 2 bageplader med bagepapir. Tryk dem lidt flade med fingrene eller en gaffel.
- Bag kagerne i 10-12 min. De må gerne være lidt underbagte i midten.
- Lad kagerne stå på pladerne i 2-3 min., og flyt dem så over på en rist til afkøling.
- Læg kagerne i en kagedåse.