Couscoussalat med rosiner og grønt
Smag på mellemøsten med en salat, der er god som tilbehør til kylling, kød og fisk.
Næringsindhold
- Energi pr. person:427 Kcal
1
Ingredienser
- 75 g tilberedt couscous
- 25 g bladselleri
- 25 g agurk
- 25 g grøn peberfrugt
- 25 g rød peberfrugt
- 25 g tomat uden indmad
- 25 g forårsløg
- ca. ½–1 håndfuld frisk mynte
- 45 g store, gule rosiner
- reven skal & saft af ½ citron (øko)
- 15 g olie
- lidt mynteblade til pynt.
Sådan laver du couscoussalat:
- Tilbered couscousen efter anvisning på pakken. Kom couscousen i en stor skål og vend den rundt med en gaffel. Snit alle grønsagerne i så små tern som muligt og hak mynten fint.
- Bland grønsagerne, hakket mynte, rosiner og reven citronskal sammen med couscousen. Kom citronsaft og olie på salaten og vend den godt rundt.
- Pynt salaten med lidt mynteblade og server.
- Prøv også kyllinge-ris-salat med stegte løg og valnødder