Opskrift på couscous salat med rosiner og grønt

Couscoussalat med rosiner og grønt

Smag på mellemøsten med en salat, der er god som tilbehør til kylling, kød og fisk.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    427 Kcal

1

Ingredienser

  • 75 g tilberedt couscous
  • 25 g bladselleri
  • 25 g agurk
  • 25 g grøn peberfrugt
  • 25 g rød peberfrugt
  • 25 g tomat uden indmad
  • 25 g forårsløg
  • ca. ½–1 håndfuld frisk mynte
  • 45 g store, gule rosiner
  • reven skal & saft af ½ citron (øko)
  • 15 g olie
  • lidt mynteblade til pynt.

Sådan laver du couscoussalat:

  1. Tilbered couscousen efter anvisning på pakken. Kom couscousen i en stor skål og vend den rundt med en gaffel. Snit alle grønsagerne i så små tern som muligt og hak mynten fint.
  2. Bland grønsagerne, hakket mynte, rosiner og reven citronskal sammen med couscousen. Kom citronsaft og olie på salaten og vend den godt rundt.
  3. Pynt salaten med lidt mynteblade og server.
  4. Prøv også kyllinge-ris-salat med stegte løg og valnødder

Tip

Server salaten til stort set alle typer af kød og fisk eller sammen med falaffelkugler og en yoghurtdressing.