Kyllinge-ris-salat med stegte løg og valnødder
En mættende salat med asiatisk smag.
Næringsindhold
- Energi pr. person:444 Kcal
1
Ingredienser
- 150 g skalotteløg
- 1 tsk olie til stegning
- 10 g valnødder
- stødt spidskommen, efter smag
- stødt koriander, efter smag
- et lille nip stødte nelliker
- salt og peber
- 120 g tilberedt kyllingekød
- 75 g tilberedte ris (gerne brune)
- 1 granatæble
- mynteblade.
Sådan laver du ris-salat:
- Skær skalotteløgene i fine skiver. Varm en pande op med fedtstoffet. Steg løgene let bløde i et par min, og tilsæt valnødderne.
- Krydr med spidskommen, koriander, stødte nelliker, salt og peber. Steg herefter retten videre ved middelvarme i ca. en halv time, indtil løgene er helt brune og karamelliserede.
- Skær kyllingekødet i tynde strimler og vend dem i retten sammen med de tilberedte ris. Pynt salaten med granatæblekerner og mynteblade og server.
- Prøv også salat af grillede peberfugter med gedeost