Crudité med skiver af entrecote
4
Ingredienser
- 1 entrecote af 300 g
- lidt olivenolie og smør til stegning
- salt og peber
- 100-150 g kinaradise
- 2 gulerødder
- 1-2 stængler bladselleri
- ¼ radicchio salat
- 2 spsk olivenolie
- 1½ spsk citronsaft
- lidt sherryeddike eller æbleeddike
- salt og peber
- 1 dl plukket bredbladet persille.
Sådan gør du
- Steg din entrecote bøf medium på en pande med lidt olie og lidt smør. 2-3 min. på hver side, krydr med salt og peber – lad bøffen hvile 10 min. inden du skærer den ud i tynde skiver.
- Skræl kinaradise og gulerødder og skær dem i lange tynder skiver på et mandolinjern. Snit bladselleri i tynde skiver på skrå og snit salaten groft. Bland kinaradise, gulerod, bladselleri og bitter salat sammen med olivenolie, citronsaft, lidt eddike, salt, peber og persille.
- Anret skiver af entrecote på et fad og anret lidt af cruditéen i midten af fadet. Servér resten af cruditéen i en salatskål.