Dessert: Blandede bær i vaniljecreme
Dette er en ret for moder jord! Alle ingredienserne er inden for rækkevidde. Lige nu bugner de danske haver med bær – eller du kan købe dem. Bær er vor tids superfood, da deres indhold af vitaminer og mineraler er meget højt. De har tilmed et meget højt indhold af antioxidanter, som holder os unge og stærke. Piskefløde indeholder meget fedt, og virker derfor meget stabiliserende på dit blodsukker, hvilket er positivt i forhold til din hormonbalance og dit stressniveau.
Bær i vaniljecreme til 4 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- 500 g blandede bær (vælg dine yndlings)
- 2 spsk sukker (valgfrit)
- 1 stang god vanilje
- ½ liter piskefløde
Sådan laver du desserten
- 1. Tag din vaniljestang, og flæk den. Tag kernerne ud, og mos dem sammen med sukkeret på et bræt.
- 2. Bland sukker og vaniljeblandingen sammen med bærrene. Pisk fløden til flødeskum og tag nogle fine skåle og læg bær og derefter flødeskum i - og begynd forfra igen, hvis der kan være flere lag.