Drømmekage med karamelchokolade
Vi har opgraderet drømmekagens lækre knas med karamelchokolade. Mums.
15 personer
Total:55 minutter
Arbejdstid:15 minutter
Ingredienser
- 4 æg
- 350 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 75 g smør
- 2 ½ dl mælk
- 350 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 150 g smør
- 1 dl mælk
- 250 g brun farin
- 150 g kokosmel
- 100 g hakket karamelchokolade, f.eks. fra Odense eller Dulcey-chokolade fra Valrhona
- ¾ tsk flagesalt
Sådan gør du:
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker cremet.
- Smelt smørret og rør mælken i. Kom det i æggemassen.
- Bland hvedemel og bagepulver og rør det i.
- Fordel dejen i en bradepande foret med bagepapir på 30 x 35 cm.
- Bag kagen ved 175 grader på nederste ovnribbe, ca. 15-20 minutter.
- Nu skal der laves topping. Smelt smør, mælk og farin sammen i en lille gryde.
- Tag gryden fra varmen. Kom kokosmel, karamelchokolade og salt i.Rør det sammen, til chokoladen er smeltet.
- Fordel drømmekagetoppingen over kagen.
- Bag kagen yderligere 15-20 min.