Drømmekage de luxe
Glem alt om den tørre, kedelige bradepandekage. Her er drømmekageklassikeren med ekstra snask og knas. Under et gavmildt lag knasende og karamelsød nødde-kokos-topping gemmer sig saftig mazarinkage. En sand drømmekage!
Drømmekage til 6-8 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- Mazarinkage:
- 100 g marcipan
- 100 g sukker
- 100 g blødt smør
- 2 æg
- 50 g mel
- Nødde-kokos-topping:
- 200 g brun farin
- 100 g mørk sirup
- 40 g kokosmel
- 1 spsk mælk
- 75 g blandede nødder (f.eks. mandler, hasselnødder og pekannødder)
Sådan bager du lukusdrømmekage
- Mazarinkage:
- 1. Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. Tilsæt sukker og smør, og pisk det godt sammen.
- 2. Pisk æggene i, og vend melet i. Fordel dejen i en firkantet form (16 x 16 cm) foret med bagepapir, og bag kagen i 20-25 minutter ved 175 grader.
- 3. Lav toppingen imens:
- Nødde-kokos-topping:
- 1. Kom brun farin, sirup, kokosmel og mælk i en gryde, og giv det et hurtigt opkog. Tag gryden af varmen.
- 2. Hak nødderne groft, og vend dem i remoncen.
- 3. Fordel remoncen oven på den varme kage, hæv temperaturen til 225 grader, og bag kagen i yderligere 5 minutter.