Easy Chaing mai kylling med sprøde nudler
4
Ingredienser
- 4 kyllingelår med overlår
- 1 spsk vindruekerneolie
- 2 spsk gul karry paste
- 1 l kyllingefond
- 3 spsk soya
- 3 spsk fishsauce
- 1 ds kokosmælk
- Til servering:
- 400 g ægnudler
- 6-7 dl vindruekerneolie
- 4 tomater i skiver
- 1 lille rødløg i tynde skiver
- lidt frisk koriander.
Sådan gør du
- Brun kyllingelårene af i olien, tag dem op, og rør karry pasten ud i fedt-stoffet.
- Rør derefter kyllingefond, soya, fishsauce og kokosmælk i, og læg kyllingelårene tilbage i gryden. Lad retten simre i 30 minutter
- Kom halvdelen af nudlerne i spilkogende vand tilsat salt, og kog dem 3-4 minutter. Skyl dem straks i koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte. Varm olien op, til den syder omkring en tandstikker, og fritér den anden halvdel af nudlerne, til de er sprøde.
- Server i 4 skåle. Læg først kogte nudler, tomater og løg i bunden, hæld den varme suppe hen over, og læg et kyllingelår i. Top op med de friterede nudler og lidt frisk koriander.