Kylling opskrift Chaing Mai

Easy Chaing mai kylling med sprøde nudler

4

Ingredienser

  • 4 kyllingelår med overlår
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 2 spsk gul karry paste
  • 1 l kyllingefond
  • 3 spsk soya
  • 3 spsk fishsauce
  • 1 ds kokosmælk
  • Til servering:
  • 400 g ægnudler
  • 6-7 dl vindruekerneolie
  • 4 tomater i skiver
  • 1 lille rødløg i tynde skiver
  • lidt frisk koriander.

Sådan gør du

  1. Brun kyllingelårene af i olien, tag dem op, og rør karry pasten ud i fedt-stoffet.
  2. Rør derefter kyllingefond, soya, fishsauce og kokosmælk i, og læg kyllingelårene tilbage i gryden. Lad retten simre i 30 minutter
  3. Kom halvdelen af nudlerne i spilkogende vand tilsat salt, og kog dem 3-4 minutter. Skyl dem straks i koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte. Varm olien op, til den syder omkring en tandstikker, og fritér den anden halvdel af nudlerne, til de er sprøde.
  4. Server i 4 skåle. Læg først kogte nudler, tomater og løg i bunden, hæld den varme suppe hen over, og læg et kyllingelår i. Top op med de friterede nudler og lidt frisk koriander.

TIP

Gul karry paste kan købes i asiatiske butikker.