kylling

Eksotisk coleslaw med kylling

Lækker coleslaw med kylling

4

Ingredienser

  • 2 stilke fintsnittet bladselleri
  • 2 groftrevne eller hakkede gulerødder
  • ½ snittet spidskål
  • 1 udkernet, grofthakket æble
  • Kødet af 1 mango i tern eller strimler
  • Frisk koriander eller mynte
  • Dressing:
  • ½ dl yoghurt eller skyr
  • 1 spsk mayo light
  • Salt og peber
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 300 g kyllingebryst
  • ½ tsk karry
  • 1 tsk olivenolie
  • 4 økologiske grovboller f.eks med tranebær fra Hatting

Sådan gør du:

  1. Bland alt snittet grønt og frugt i en skål. Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes med salaten, der trækker, mens kyllingekødet steges. Dup kyllingekødet tørt, gnid det med salt, peber og karry og steg det 4 minutter på hver side.
  2. Lad kødet afkøle, skær det i skiver og anret det med salaten samt frisk koriander eller mynte og server med brød.
  3. Energi pr. person: 380 kcal, fedt 20%, protein 26%, kulhydrat 54%.