Madblogger Ditte Ingemann forsøger at styre uden om forarbejdede fødevarer, men bevare et afslappet forhold til mad. Prøv en af hendes tre lækre opskrifter.
Prøv denne pastasalat med min søsters skønne opskrift på nem tapenade af soltørrede tomater. Opskriften på tapenade rækker til mere end, der skal bruges til salaten, så gem resten på køl, og brug det i sandwich, til ost eller som dip.
Første gang jeg fik salat med sorbet var sidste år i New York på en asiatisk restaurant. Nu har jeg lavet min egen version, og det er meningen, at sorbeten skal smelte ned i salaten og fungere som dressing. Hos de asiatiske købmænd finder du et stort udvalg af spændende nudelprodukter.
Disse lækre sprøde kikærter er skønne som topping i salater, men kan også bruges alene som en snack.
Annonse
Ditte Ingemann
Ditte Ingemann er kvinden bag madbloggen Thefoodclub.dk. Derudover har hun lige udgivet sin første kogebog "Salater fra The Food Club". Hun er 32 år gammel og bor i Sydhavn med sin mand Søren Thuesen, der er grafiker.