Farserede courgetter

Farserede courgetter

Courgetter er både sund, nem og lækker mad, så kast dig ud i denne farserede variant, hvor en courgette fyldes med lækker fars.

4 personer

Ingredienser

  • 2 courgetter (á ca. 250 g)
  • Fars:
  • 400 g hakket svinekød maks. 10 % fedt
  • ½ løg
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 1 dl smuldret brødkrumme
  • 1-2 fed presset hvidløg
  • 3 spsk. hakket persille
  • 1½ tsk. salt
  • peber
  • Desuden:
  • 3 dl bouillon
  • 100 g revet gratineringsost

  1. Halver courgetterne på langs, og udhul dem, så der kun er 1 cm kant tilbage.
  2. Rør alle ingredienserne til farsen sammen. Kom farsen i courgetterne, og stil dem i en bradepande. Hæld bouillon omkring.
  3. Drys ost over., og stil courgetterne i ovnen ved 200 gr. ca. 45 min., til kødet er gennemstegt.