Fiske-pakker med lyssej i krydret kokosmælksauce
Servér fiske-pakkerne med limebåde til at krydre maden med, friskhakket koriander og kogte jasminris.
Fiske-pakker med lyssej til 4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 200 g hvidkål
- 1 bundt forårsløg
- 2 dl kokosmælk
- ½ stængel citrongræs, fintsnittet
- 1 tsk chili, finthakket
- 1 spsk ingefær, revet
- ca. ½-1 tsk rødkarry paste
- ½-1 spsk Fish Sauce
- lidt salt og lidt limesaft
- 500 g lyssej eller kuller, skåret i 4-8 portionsstykker.
- Tilbehør:1 lime skåret i både, lidt frisk koriander og kogte jasminris.
Sådan laver du fiskepakker med lyssej:
- 1. Snit hvidkålen i tynde strimler. Skær top og bund af forårsløgene og snit dem i tynde strimler på skrå.
- 2. Opvarm kokosmælken i en gryde. Tilsæt citrongræs, chili og ingefær, og lad det simre 2-3 min. Tag gryden af varmen, og tilsmag med rød karry-paste, Fish Sauce, salt og limesaft.
- 3. Klip eller riv fire stykker bagepapir af omkring A4 størrelse. Læg bagepapiret ud på køkkenbordet, og kom grøntsager og et stort stykke fisk eller 2 mindre stykker på midten af papiret. Kom mere grønt ovenpå, og hæld kokosmælksaucen henover. Fold bagepapiret indover fisken og fold papiret sammen i kanten.
- 4. Placér fiske-pakkerne på en bageplade, og bag dem 15-17 min. ved 200 grader.
- 5. Servér fiske-pakkerne med limebåde til at krydre maden med, friskhakket koriander og kogte jasminris.