Opskrift på fiskepakker med lyssej i kokosmælksauce

Fiske-pakker med lyssej i krydret kokosmælksauce

Servér fiske-pakkerne med limebåde til at krydre maden med, friskhakket koriander og kogte jasminris.

Fiske-pakker med lyssej til 4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 200 g hvidkål
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 dl kokosmælk
  • ½ stængel citrongræs, fintsnittet
  • 1 tsk chili, finthakket
  • 1 spsk ingefær, revet
  • ca. ½-1 tsk rødkarry paste
  • ½-1 spsk Fish Sauce
  • lidt salt og lidt limesaft
  • 500 g lyssej eller kuller, skåret i 4-8 portionsstykker.
  • Tilbehør:1 lime skåret i både, lidt frisk koriander og kogte jasminris.

Sådan laver du fiskepakker med lyssej:

  1. 1. Snit hvidkålen i tynde strimler. Skær top og bund af forårsløgene og snit dem i tynde strimler på skrå.
  2. 2. Opvarm kokosmælken i en gryde. Tilsæt citrongræs, chili og ingefær, og lad det simre 2-3 min. Tag gryden af varmen, og tilsmag med rød karry-paste, Fish Sauce, salt og limesaft.
  3. 3. Klip eller riv fire stykker bagepapir af omkring A4 størrelse. Læg bagepapiret ud på køkkenbordet, og kom grøntsager og et stort stykke fisk eller 2 mindre stykker på midten af papiret. Kom mere grønt ovenpå, og hæld kokosmælksaucen henover. Fold bagepapiret indover fisken og fold papiret sammen i kanten.
  4. 4. Placér fiske-pakkerne på en bageplade, og bag dem 15-17 min. ved 200 grader.
  5. 5. Servér fiske-pakkerne med limebåde til at krydre maden med, friskhakket koriander og kogte jasminris.