Fiskeburger

Fiskeburger med paneret fisk

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 5 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g torske- eller rødspættefilet (eller køb færdigpaneret fisk)
  • 50 g durummel
  • 1-2 spsk olie
  • 1 hårdkogt æg
  • 3-4 cornichoner
  • 1 spsk kapers
  • 2-3 kviste persille
  • 4-5 spsk Dijonnaise
  • 2 boller
  • grøn salat
  • salt og peber

  1. Krydr fileterne med salt og peber og vend dem i durummel.
  2. Hak æg, cornichoner, kapers og persille og rør det sammenmed Dijonnaise. Smag til med salt og peber.
  3. Steg fiskengylden på en pande med olie – et par min. på hver side oganret i lune, flækkede boller med salatblade og dressing.