Fiskefrikadeller med krydderurter

Fiskefrikadeller med krydderurter

I denne uger serverer vi en herlig klassiker, som gør lykke på de fleste middagsborde. Her i en frisk variant med friske krydderurter.

4 personer

Ingredienser

  • 500 g lyssejfilet, mørksej el. torsk
  • 1½ tsk. salt
  • 1 æg
  • 1½ dl mælk el. fløde
  • 2 spsk. hvedemel
  • peber
  • 2 spsk. revet løg
  • 2-3 spsk. finthakket dild, persille og/el. purløg
  • peber
  • olivenolie og smør til stegning
  • citronbåde
  • Tilbehør:
  • nye kogte kartofler og blandet salat

  1. Skær fisken i tern, og blend det i en foodprocessor sammen med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend kort.
  2. Form fiskefrikadellerne, og steg dem i en blanding af olie og smør, de skal være gennemstegte.
  3. Server med det foreslåede tilbehør.