Fiskefrikadeller med krydderurter
I denne uger serverer vi en herlig klassiker, som gør lykke på de fleste middagsborde. Her i en frisk variant med friske krydderurter.
4 personer
Ingredienser
- 500 g lyssejfilet, mørksej el. torsk
- 1½ tsk. salt
- 1 æg
- 1½ dl mælk el. fløde
- 2 spsk. hvedemel
- peber
- 2 spsk. revet løg
- 2-3 spsk. finthakket dild, persille og/el. purløg
- peber
- olivenolie og smør til stegning
- citronbåde
- Tilbehør:
- nye kogte kartofler og blandet salat
- Skær fisken i tern, og blend det i en foodprocessor sammen med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend kort.
- Form fiskefrikadellerne, og steg dem i en blanding af olie og smør, de skal være gennemstegte.
- Server med det foreslåede tilbehør.