Forfatterens ricottatærte med svampe og krydderurter
Nicoline Olsen er stylist og livsnyder. I hendes nye bog ”Liv og glade dage” kan du finde masser af inspiration til mad og kreative ideer til store og små. Måske især det sidste.
4
Ingredienser
- 500 g frisk ricottaost
- 2 spsk. parmesanost
- 1 æg
- 2 spsk. finthakkede sorte oliven uden sten
- 1 håndfuld krydderurter, fx basilikum, mynte, oregano
- 500 g svampe (alle kan bruges) hakket i tern
- 2 spsk. smør
- salt og peber
Ricottatærte med svampe og krydderurter
- 1. Pisk ricotta sammen med parmesan og æg. Hak oliven og krydderurter fint, og bland halvdelen i massen.
- 2. Svits halvdelen af svampene i smør, og bland dem i ricottablandingen.
- Krydr med salt og peber. Kom bagepapir i en 20-22 cm springform.
- Hæld ricottablandingen i og bag ved 180 grader i ca. 35 minutter.
- 3. Når retten er ved at være færdig, så rist de øvrige svampe sammen med
- krydderurterne, og anret dem oven på den varme ricottatærte.
- 4. Server med en salat sammen med kylling.
- Læs mere om Nicoline Olsen og hendes sunde favoritter i denne uges ALT for damerne (nr. 01/2013).
- Gå ikke glip af de seneste artikler! Tilmeld dig ALT for damernes nyhedsbrev her.