Opskrift på french toast med bær og ahornsirup

French toast med bær og ahornsirup

4

Ingredienser

  • 2 æg
  • 4 dl mælk
  • 2 tsk sukker
  • 1 tsk kanel
  • 500 g blandede bær, f.eks. blåbær og hindbær
  • 2 dl ahornsirup
  • smør til stegning
  • 8 skiver daggammelt franskbrød

Sådan laver du french toast

  1. 1. Pisk æg og mælk sammen med sukker og kanel. Bland bær og ahornsirup sammen, og mos nogle af bærrene ud i siruppen med en gaffel for at få lidt af frugtsaften blandet sammen med resten.
  2. 2. Smelt en klat smør i en pande. Vend hver brødskive i æggeblandingen, og steg dem i smør, ca. 2 minutter pr. side ved middel varme. Servér med bær-siruppen over.
  3. Tip:
  4. Næsten alle lande har opskrifter, hvor man skal bruge daggammelt brød – det er noget de fleste altid har liggende. French toast er en hurtig måde at lave en lækker morgenmad på – og få brugt dine brødrester.