Kyllingefrikadeller med gurkemeje og cayennepeber
Disse frikadeller er rigtig gode både til aftensbordet og til madpakken dagen efter. Kyllingekød kan fås i god kvalitet, og det hænger sammen med prisen.
Kyllingefrikadeller til 4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 500 g kyllingefilet
- 1 gulerod
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 4 cm ingefær
- 1 æg
- 2-3 spsk fuldkornsmel
- havsalt
- 1 spsk gurkemeje
- 1 tsk cayennepeber
- smør til stegning
- 3 spsk sesamfrø – til rulning
Sådan laver du kyllingefrikadeller med gurkemeje og cayennepeber
- Kom alle de dejlige ingredienser i en foodprocessor, og kør til du har en fin gul og dejlig fars.
- Form dellerne med en ske, og rul dem i sesamfrø, før du kommer dem på panden i smør.
- Steg til de er gyldne på ydersiden – ca. 15 minutter.