Opskrift på kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller med gurkemeje og cayennepeber

Disse frikadeller er rigtig gode både til aftensbordet og til madpakken dagen efter. Kyllingekød kan fås i god kvalitet, og det hænger sammen med prisen.

Kyllingefrikadeller til 4 personer

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet
  • 1 gulerod
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 4 cm ingefær
  • 1 æg
  • 2-3 spsk fuldkornsmel
  • havsalt
  • 1 spsk gurkemeje
  • 1 tsk cayennepeber
  • smør til stegning
  • 3 spsk sesamfrø – til rulning

Sådan laver du kyllingefrikadeller med gurkemeje og cayennepeber

  1. Kom alle de dejlige ingredienser i en foodprocessor, og kør til du har en fin gul og dejlig fars.
  2. Form dellerne med en ske, og rul dem i sesamfrø, før du kommer dem på panden i smør.
  3. Steg til de er gyldne på ydersiden – ca. 15 minutter.