Frittata med asparges, røget laks og krydret yoghurt

Frittata med asparges, røget laks og krydret yoghurt

Perfekt som luksusmorgenmad til weekenden.

4

Ingredienser

  • 8 æg
  • 200 g røget laks
  • lidt olivenolie
  • 400 g grønne asparges
  • Krydret yoghurt
  • 2 dl yoghurt
  • 1 dl persille, finthakket
  • 4 spsk cornichoner, finthakkede
  • ½ løg, fintrevet
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200 grader. Pisk æggene godt igennem, så de bliver luftige. Skær laksen i små bidder og vend dem i æggene. Varm olien op i en pande, og hæld æggemassen på. Skær enderne af de grønne asparges, og læg resten ovenpå æggene. Sæt panden i ovnen, og lad frittataen bage færdig, det tager ca. 12-15 min.
  2. Rør alle ingredienser til yoghurten sammen, og smag til. Skær frittataen i skiver, og server med yoghurten ved siden af. 
  3. Se flere lækre opskrifter på ALTfordamerne.dk/opskrifter