Suppe med ingefær, kylling

Frokost med cupnudels

Varmende suppe med ingefær, chili & kylling.

4

Ingredienser

  • 8 – 10 dl vand
  • 50 g brun misopasta
  • 1 spsk finthakket ingefær
  • 1 udkernet hakket chili
  • 2 snittede porrer
  • 2 gulerødder i tern
  • 75 g edemamespaghetti/ fuldkornsnudler
  • 300 g kogt kyllingekød
  • 1 tsk sesamolie evt lidt soyasauce og limesaft
  • evt salt, peber.

  1. Sådan gør du: Kom vandet i en gryde, giv det et opkog og pisk misopastaen ud heri. Læg ingefær, chili og grønsager i suppen og lad den simre 5 min. Tilsæt spaghetti eller nudler samt kyllingekød og lad det hele simre videre 5 – 6 min. til pasta eller nudler er kogte og kyllingekødet gennemvarmt. Smag til med sesamolie, evt soyasauce og limesaft + evt. salt og peber og server suppen rygende varm.
  2. Energi pr. person: 150 Kcal, fedt 25%, protein 34%, kulhydrat 41%.