Frokost med cupnudels
Varmende suppe med ingefær, chili & kylling.
4
Ingredienser
- 8 – 10 dl vand
- 50 g brun misopasta
- 1 spsk finthakket ingefær
- 1 udkernet hakket chili
- 2 snittede porrer
- 2 gulerødder i tern
- 75 g edemamespaghetti/ fuldkornsnudler
- 300 g kogt kyllingekød
- 1 tsk sesamolie evt lidt soyasauce og limesaft
- evt salt, peber.
- Sådan gør du: Kom vandet i en gryde, giv det et opkog og pisk misopastaen ud heri. Læg ingefær, chili og grønsager i suppen og lad den simre 5 min. Tilsæt spaghetti eller nudler samt kyllingekød og lad det hele simre videre 5 – 6 min. til pasta eller nudler er kogte og kyllingekødet gennemvarmt. Smag til med sesamolie, evt soyasauce og limesaft + evt. salt og peber og server suppen rygende varm.
- Energi pr. person: 150 Kcal, fedt 25%, protein 34%, kulhydrat 41%.