Frugtcocktail
Skøn frugtdessert
4
Ingredienser
- 1 stor melon
- 1 udkernet æble
- 4 kiwier
- 150 g blåbær
- ROSMARINSIRUP:
- 100 g rørsukker
- 1,5 dl vand
- korn af ½ fed vaniljestang
- et par kviste rosmarin
- citronsaft
Sådan gør du:
- Begynd med siruppen.
- Kog sukker og vand under omrøring, til sukkeret er opløst.
- Tilsæt vaniljekorn og -stang samt rosmarinkviste og kog videre ved god varme under omrøring i 2 til 3 minutter, indtil siruppen er blevet tyk.
- Sigt og afkøl siruppen.
- Flæk og udkern melonerne, skær melonkødet i kugler med et kuglejern eller skræl og skær frugtkødet i tern.
- Udkern og skær æblet i tern, skær ligeledes kiwifrugterne i passende stykker.
- Bland melonkugler, æble, kiwi og blåbær med siruppen og lad gerne salaten trække med siruppen, før den serveres.
- ENERGI PR. PERSON: 250 kcal, fedt 3%, protein 3%, kulhydrat 94%