Frugtcocktail

Frugtcocktail

Skøn frugtdessert

4

Ingredienser

  • 1 stor melon
  • 1 udkernet æble
  • 4 kiwier
  • 150 g blåbær
  • ROSMARINSIRUP:
  • 100 g rørsukker
  • 1,5 dl vand
  • korn af ½ fed vaniljestang
  • et par kviste rosmarin
  • citronsaft

Sådan gør du:

  1. Begynd med siruppen.
  2. Kog sukker og vand under omrøring, til sukkeret er opløst.
  3. Tilsæt vaniljekorn og -stang samt rosmarinkviste og kog videre ved god varme under omrøring i 2 til 3 minutter, indtil siruppen er blevet tyk.
  4. Sigt og afkøl siruppen.
  5. Flæk og udkern melonerne, skær melonkødet i kugler med et kuglejern eller skræl og skær frugtkødet i tern.
  6. Udkern og skær æblet i tern, skær ligeledes kiwifrugterne i passende stykker.
  7. Bland melonkugler, æble, kiwi og blåbær med siruppen og lad gerne salaten trække med siruppen, før den serveres.
  8. ENERGI PR. PERSON: 250 kcal, fedt 3%, protein 3%, kulhydrat 94%