Fyldte auberginer

Fyldte auberginer

Let og lækker frokost eller tilbehør.

Fyldte auberginer

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/bagetid: 30 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (2 personer)
  • 1 stor aubergine (eller 2 små)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 rød peberfrugt (i små tern)
  • 150 g fromage frais
  • 1 æg
  • 1 bdt persille
  • salt og peber

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær auberginen igennem på langs og udhul den med en kniv.
  2. Drys skallerne indvendigt med salt og læg dem med den åbne side nedad på et fad med køkkenrulle.
  3. Hak frugtkødet fint (evt. i en foodprocessor) og steg det 5 min. på en pande med olie.
  4. Tilsæt peberfrugt og lad det stege et par min. mere.
  5. Pisk fromage frais sammen med æg, hakket persille, salt og peber og rør det stegte auberginekød i.