Glutenfri cookies med kakao

Glutenfri cookies med kakao

Lækre glutenfri cookies med kakao, der er nemme at lave og smager fantastisk.

ca 25 stk.

Ingredienser

  • 100 g quinuamel
  • 25 g kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g sukker
  • korn af en vaniljestang
  • 125 g smør
  • 1 æggehvide

Sådan gør du

  1. Bland 100 g quinuamel (se tips her på siden) med 25 g kakao, 1 tsk bagepulver, 100 g sukker og kornene af en stang vanilje.
  2. Smuldr blandingen med 125 g smør. Saml dejen med 1 æggehvide.
  3. Tril ca. 25 kugler og tryk dem lidt flade på en bageplade med bagepapir. Kagerne flyder lidt ud.
  4. Bag kagerne i en 175 grader varm ovn i 8-10 min. Lad dem køle af på bagepladen.