Gnocchi med tomat & spinat
Næringsindhold
- Energi pr. person:470 Kcal
- Fedt:18 %
- Protein:15 %
- Kulhydrat:67 %
4
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 2 knuste fed hvidløg
- 1 dåse flåede, hakkede tomater, evt. øko
- salt, friskkværnet peber
- lidt frisk eller tørret oregano
- 2 mini-pak af Philadelphia Light a 35 g
- 500 g gnocchi, f.eks. Rana
- 1 bakke babyspinat.
- Tilbehør:
- 40 g reven parmesanost
- 400 g brød.
Sådan gør du
- Varm olien og sautér hvidløgene heri under omrøring. Tilsæt tomaterne, krydr med salt, peber samt oregano, lad dem snurre 8-10 minutter og rør flødeosten i.
- Kog gnocchierne imens – efter anvisningen på pakningen, og kog spinatbladene med det sidste minut.
- Afdryp og bland gnocchi og spinat med saucen, top med bagt parmesan og servér.
- Bagt parmesan kan evt. tilberedes i forvejen: Bred den revne parmesan ud som runde eller aflange „kager” på en plade med bagepapir. Bag ved 200- 225 grader i 4-5 minutter, til osten er smeltet og gylden. Tag den ud og lad den afkøle.