Opskrift på gnocchi med tomat & spinat

Gnocchi med tomat & spinat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    470 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    15 %
  • Kulhydrat:
    67 %

4

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 knuste fed hvidløg
  • 1 dåse flåede, hakkede tomater, evt. øko
  • salt, friskkværnet peber
  • lidt frisk eller tørret oregano
  • 2 mini-pak af Philadelphia Light a 35 g
  • 500 g gnocchi, f.eks. Rana
  • 1 bakke babyspinat.
  • Tilbehør:
  • 40 g reven parmesanost
  • 400 g brød.

Sådan gør du

  1. Varm olien og sautér hvidløgene heri under omrøring. Tilsæt tomaterne, krydr med salt, peber samt oregano, lad dem snurre 8-10 minutter og rør flødeosten i.
  2. Kog gnocchierne imens – efter anvisningen på pakningen, og kog spinatbladene med det sidste minut.
  3. Afdryp og bland gnocchi og spinat med saucen, top med bagt parmesan og servér.
  4. Bagt parmesan kan evt. tilberedes i forvejen: Bred den revne parmesan ud som runde eller aflange „kager” på en plade med bagepapir. Bag ved 200- 225 grader i 4-5 minutter, til osten er smeltet og gylden. Tag den ud og lad den afkøle.