Grillede grøntsager med mascarpone-parmesancreme
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 aubergine
- 1 squash
- 1 bdt nye løg eller forårsløg
- 1 peberfrugt
- ½ dl olivenolie
- salt og sort peber
- 250 g mascarpone
- 25 g revet parmesan
- ½ økologisk citron, revet skal heraf
Sådan laver du grillede grønsager
- 1. Skær aubergine og squash i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Rens løgene, og skær evt. store løg i halve. Del peberfrugten i 6 stykker.
- 2. Varm en grillpande eller en grill op. Pensl grøntsagerne med olie, og grill dem på hver side til de har grillstriber. Anret de grillede grøntsager på et fad, efterhånden som de bliver færdige. Drys de færdiggrillede grøntsager med salt og peber.
- 3. Bland imens mascarponen med parmesan og citronskal og smag til med salt og peber. Servér de grillede grøntsager sammen med cremen og evt. flutes.
- Tip:
- Grill gerne flere grøntsager, nu du er i gang. De smager dejligt dagen efter i salater eller sandwich.