Grillet ananas
Super nem og frisk dessert − måske som afslutning på grillmiddagen.
4
Ingredienser
- 4 tykke skiver ananas
- 4 spsk muscovadosukker
- Lidt frisk eller tørret chili
- 4 spsk yoghurtvaniljeis
- Sprøde vaniljestænger
Sådan gør du:
- Gnid ananasskiverne med muscovadosukker og grill dem et par minutter på hver side. Grill evt. lidt frisk chili sammen med ananassen − det giver en god smagskontrast. Server ananassen med chili, is og sprøde vaniljestænger.
- Energi pr. person: 150 kcal, fedt 9%, protein 5%, kulhydrat 86%.
- Tip! Sprød pynt Skær flækkede vaniljestænger i lange, tynde strimler, vend dem let i sukker og læg dem på en bageplade med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. halvanden time. Afkøl og gem dem, du ikke bruger, i en tætsluttende dåse, så har du delikat pynt til dine kommende desserter.