Grillet bøf på salat

Grillet bøf på salat

Grill en lækker bøf og smid den oven på salaten - her har vi lavet en lækker asiatisk salat med glasnudler, spidskål, broccoli & strimler af grillet entrecote på toppen.

4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 150 g glasnudler
  • 250 g broccolibuketter
  • 2 forårsløg
  • 1 lille spidskål
  • 2-3 grillede oksebøffer
  • Dressing:
  • 2 spsk. mild sesamolie eller f.eks. nøddeolie
  • 2-3 spsk. limesaft
  • 1 spsk. skrællet, fintrevet ingefærrod
  • 1-2 tsk. sojasauce
  • ½ tsk. salt
  • Desuden:
  • limebåde
  • evt. 50 g peanuts

Sådan laver du grillet bøf på salat

  1. Kog glasnudlerne efter anvisningen på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Afdryp.
  2. Del broccolien i små buketter, og damp dem 2 min. i letsaltet vand. Afkøl dem. Snit løgene. Snit spidskålen fint.
  3. Bland broccoli, forårsløg og spidskål. Pisk dressingen sammen, og kom den i salaten.
  4. Steg bøfferne: Pensl kødet med olie. Krydr kødet med salt og peber. Læg det på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
  5. Skær kødet i tynde skiver. Fordel kødet over salaten.
  6. Drys evt. med peanuts, og pynt med limebåde.