Grillet brød med gedeost og ribs

Grillet brød med gedeost og ribs

Søde, lækre ribs danner perfekt harmoni med sprødt grillet brød med gedeost og salat.

4

Ingredienser

  • 85 g sukker
  • ½ tsk ingefær, revet
  • 200 g ribs
  • 8 små skiver brød (gerne med sej krumme)
  • 200 g gedeost, f.eks. Sainte-Maure
  • 1 håndfuld ærtespirer eller salat

Sådan gør du:

  1. Kom sukker, ingefær og ribs i en gryde, og lad det simre til sukkeret er smeltet. Tag det af varmen, og afkøl. (Hvis du synes, kan ribsene undgå tilberedning og blot laves som rysteribs med frisk ingefær – lad dem stå og trække nogle timer med sukker før servering).
  2. Skær gedeosten i 8 skiver, og kom det på brødet, dryp lidt olivenolie på, og krydr med salt og peber. Kom brødene på en rist, og grill dem i ovnen til brødet er sprødt og osten let gylden på toppen.
  3. Servér grillet brød med gedeost, og kom lidt syltede ribs og lidt ærtespirer eller salat ved.