Opskrift på grillet kylling med quinoa-tabouleh

Grillet kylling med quinoa-tabouleh

4

Total:35 minutter

Ingredienser

  • 300 g quinoa
  • 4 kyllingefileter
  • 1 tsk paprika, stærk
  • 1 tsk sumak
  • Salt, peber
  • 250 g tomater
  • 1 agurk
  • 2-3 forårsløg
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • masser af friske krydderurter – mynte, persille og koriander.

Sådan gør du

  1. Skyl quinoagrynene grundigt og kog dem som anvist i letsaltet vand. Krydr kyllingefileterne med paprika, sumak, salt og peber og steg dem ca. 6 min. på hver side ved middel varme.
  2. Hak tomaterne groft, skær agurk i små tern og snit forårsløgene.
  3. Bland grønsagerne med de afkølede quinoagryn, citronsaft og olivenolie.
  4. Smag til med salt og peber og bland til sidst med masser af friske krydderurter.