Grillet kylling med quinoa-tabouleh
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- 300 g quinoa
- 4 kyllingefileter
- 1 tsk paprika, stærk
- 1 tsk sumak
- Salt, peber
- 250 g tomater
- 1 agurk
- 2-3 forårsløg
- 2 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- masser af friske krydderurter – mynte, persille og koriander.
Sådan gør du
- Skyl quinoagrynene grundigt og kog dem som anvist i letsaltet vand. Krydr kyllingefileterne med paprika, sumak, salt og peber og steg dem ca. 6 min. på hver side ved middel varme.
- Hak tomaterne groft, skær agurk i små tern og snit forårsløgene.
- Bland grønsagerne med de afkølede quinoagryn, citronsaft og olivenolie.
- Smag til med salt og peber og bland til sidst med masser af friske krydderurter.