Opskrift på grillet rødfisk, peberrodspesto og kartoffelsalat

Grillet rødfisk, peberrodspesto og kartoffelsalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    735 Kcal
  • Fedt:
    24 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    47 %

4

Ingredienser

  • 1 lille bdt bredbladet persille
  • 25 g peberrod
  • 4 spsk olivenolie
  • salt, peber
  • 1 kg små nye kartofler
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 bdt grønne asparges
  • 1 bdt forårsløg
  • 150 g babyspinat
  • 800 g rødfiskefilet med skind
  • 1 tsk sort sesam.

  1. Findel persilleblade, peberrod og olivenolie i en multihakker og smag til med salt og peber. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 min. og afkøl.
  2. Vend kartoflerne i 2/3 af pestoen samt hvidvinseddike. Snit asparges og forårsløg og bland med kartofler og spinat. Pensl fisken med resten af pestoen, og grill den ca. 2 min. på hver side over en rygende varm grill.
  3. Drys med sort sesam og servér med kartoffelsalat.

TIP

Lav ekstra pesto, for det kan fryses