Grillet rødfisk, peberrodspesto og kartoffelsalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:735 Kcal
- Fedt:24 %
- Protein:29 %
- Kulhydrat:47 %
4
Ingredienser
- 1 lille bdt bredbladet persille
- 25 g peberrod
- 4 spsk olivenolie
- salt, peber
- 1 kg små nye kartofler
- 2 spsk hvidvinseddike
- 1 bdt grønne asparges
- 1 bdt forårsløg
- 150 g babyspinat
- 800 g rødfiskefilet med skind
- 1 tsk sort sesam.
- Findel persilleblade, peberrod og olivenolie i en multihakker og smag til med salt og peber. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 min. og afkøl.
- Vend kartoflerne i 2/3 af pestoen samt hvidvinseddike. Snit asparges og forårsløg og bland med kartofler og spinat. Pensl fisken med resten af pestoen, og grill den ca. 2 min. på hver side over en rygende varm grill.
- Drys med sort sesam og servér med kartoffelsalat.