Grillspyd med marineret svinekød, squash og hele svampe

Grillspyd med marineret svinekød, squash og hele svampe

Saftigt, fedtmarmoreret svinekød er perfekt til grillspyd, fordi det ikke når at blive tørt over grillkullene. Her med squash og hele svampe – en himmerigsmundfuld!

4

Ingredienser

  • 3 tykke nakkekoteletter
  • 1 squash
  • 300 g brune markchampignoner
  • ca. 16 mellemstore, smagfulde tomater
  • lidt god olie
  • Marinade:
  • 1 citron, saften heraf
  • 1 spsk olie
  • 2 spsk hakket timian
  • 2 spsk hakket mynte
  • salt
  • Tilbehør:
  • 1 dl god mayonnaise
  • 1 dl blandede hakke krydderurter
  • salt og peber
  • en smule dijonsennep

Sådan gør du

  1. Skær kødet i tern på 2 x 2 cm, og rør marinaden sammen. Lad kødet marinere i en halv time.
  2. Skær squashen i tern på samme størrelse som kødet, og vend både squashtern, champignoner og tomater i en smule olie. Sæt kød og grøntsager på spyd, og grill dem på en meget varm grill, ca. 2-3 minutter på hver side. Rør mayonnaisen med krydderurter, og smag til med salt og peber og evt. en smule dijonsennep.
  3. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Gastro.dk: Sensommermad: 6 lækre retter