Grillspyd med marineret svinekød, squash og hele svampe
Saftigt, fedtmarmoreret svinekød er perfekt til grillspyd, fordi det ikke når at blive tørt over grillkullene. Her med squash og hele svampe – en himmerigsmundfuld!
4
Ingredienser
- 3 tykke nakkekoteletter
- 1 squash
- 300 g brune markchampignoner
- ca. 16 mellemstore, smagfulde tomater
- lidt god olie
- Marinade:
- 1 citron, saften heraf
- 1 spsk olie
- 2 spsk hakket timian
- 2 spsk hakket mynte
- salt
- Tilbehør:
- 1 dl god mayonnaise
- 1 dl blandede hakke krydderurter
- salt og peber
- en smule dijonsennep
Sådan gør du
- Skær kødet i tern på 2 x 2 cm, og rør marinaden sammen. Lad kødet marinere i en halv time.
- Skær squashen i tern på samme størrelse som kødet, og vend både squashtern, champignoner og tomater i en smule olie. Sæt kød og grøntsager på spyd, og grill dem på en meget varm grill, ca. 2-3 minutter på hver side. Rør mayonnaisen med krydderurter, og smag til med salt og peber og evt. en smule dijonsennep.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Gastro.dk: Sensommermad: 6 lækre retter