Grillspyd med spidskålssalat

Grillspyd med spidskålssalat

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stegetid: 12 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • Ingredienser:
  • 1 kyllingebryst
  • 2 svinekoteletter
  • 2 lammekoteletter
  • 2 grillpølser
  • 1-2 grønne squash (tern)
  • Marinade:
  • 2 fed hvidløg (knuste)
  • 1 spsk rosmarin (finthakket)
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • Salat:
  • 1 spidskål
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 250 g cherrytomater (halve)
  • mynte og persille (hakket)

  1. Skær alt kød i store tern og vend dem i marinaden.Lad dem ståog trække ved stuetemperatur i 20 min. eller i køleskabet i 2-6 timer.
  2. Del kålen i kvarter og skær stokken ud. Skær den i tynde strimler ogvend dem med citronsaft,olie, salt og peber.Vend tomater og krydderurteri.
  3. Træk kød og squash på spyd og steg dem på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovneni ca. 6 min. på hver side.