Groft brød med kapersmayo og kylling
Brug evt. en kyllingerest til denne mad.
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 4 kylling inderfiletter (eller kyllingepålæg)
- 2 skiver serranoskinke
- 2 spsk mayonnaise
- 1 tsk kapers
- 4 blade friseésalat (eller anden salat)
- 2 spsk rå frisk majs (eller fra dåse)
- 4 skiver skalotteløg
- 1 spsk persille.
Sådan gør du:
- Rist brøddet og halvér det evt.
- Krydr kylling med salt og peber og steg den i ovnen sammen med serranoskinke ved 200 grader i 10 min. Køl det let af.
- Bland mayonnaise og hakket kapers og smør det på brødet.
- Læg friséesalat, kylling, majskorn, og serranoskinke på.
- Pynt med skalotteløg og persille.
- Prøv også rugbrød med flødeost, grønkål og røget laks